Pappardelle met pesto rosso en ruccola

0 reacties

Een supersimpel recept voor heerlijke pappardelle met zelfgemaakte pesto rosso, ruccola en pijnboompitten.

De pesto rosso kun je prima van tevoren maken en in een afgesloten potje in de koelkast bewaren, ‘s Avonds zet je dan binnen een kwartiertje deze heerlijke pasta op tafel. Het recept voor de pesto rosso kun je hier terugvinden.

Pappardelle met pesto rosso en ruccola

Een makkelijk en snel pastarecept met zelfgemaakte pesto rosso.
No ratings yet
Bereidingstijd 15 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 1 recept pesto rosso
  • 200 gr pappardelle ik gebruikte de pappardelle van De Cecco, deze is o.a. verkrijgbaar bij AH.
  • 10 gr pijnboompitten
  • 50 gr ruccola

Instructies
 

  • Kook de pappardelle in ruim water met een flinke snuf zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  • Haal de pijnboompitten uit de koekenpan en warm de pesto rosso in ca 2 minuten door.
  • Giet de gekookte pappardelle af en laat goed uitlekken.
  • Voeg de pappardelle toe aan de pesto rosso en meng het geheel goed door elkaar.
  • Verdeel de pappardelle over twee borden en verdeel de geroosterde pijnboompitten en de ruccola er overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating