TikTok pizza wrap

0 reacties

Overal zag je hem al voorbij komen, de TikTok wrap. Bij deze TikTok wrap hack vouw je de wrap op, i.p.v. dat je hem oprolt. Super slim bedacht en het eet erg lekker.

Natuurijk mag een recept voor zo’n wrap op marielleindekeuken.nl ook niet ontbreken. Ik maakte er een pizza wrap van, met pizza saus, gebakken champignons, geraspte mozzarella, serranoham en ruccola. Erg lekker!

De TikTok wrap wordt meestal nog even tussen de grill gedaan, maar ik bakte hem in een koekenpan. Zo wordt de wrap niet plat gedrukt.

TikTok pizza wrap

2.3 van 3 stemmen
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 2 grote tortilla wraps
  • wat geraspte mozzarella te vinden in het koelvak bij de geraspte kaas, o.a. AH
  • handje ruccola
  • 125 gr kastanjechampignons in dunne plakjes
  • 2 el pizzasaus
  • 2 plakjes serranoham
  • versgemalen zout en peper
  • snufje gedroogde oregano
  • scheutje olijfolie

Instructies
 

  • Verhit een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en bak de kastanjechampignons op middelhoogvuur bruin. Breng de champignons op smaak met wat versgemalen zout en peper.
  • Snij de wrap 1x tot in het midden in.
  • Verdeel over een kwart van de wraps de pizzasaus. Bestrooi met wat gedroogde oregano.
  • Verdeel een andere kwart van de wraps wat geraspte mozzarella.
  • Leg op nog een kwart van de wraps een plakje serranoham en wat ruccola.
  • En op de laatste kwart de gebakken kastanjechampignons.
  • Vouw de wraps op en wrijf de koekenpan in met een dun laagje olijfolie.
  • Bak de gevouwen wraps aan beide kanten goudbruin en licht krokant.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating