Met dit recept maak je zelf heerlijke warme chocolademelk.

Warme chocolademelk met kaneel en anijs
Ingrediënten
- 250 ml melk
- 50 ml slagroom
- 50 gr pure chocolade fijngehakt
- 1 tl cacaopoeder
- 1 kaneelstokje
- 1 steranijs
- snufje kaneelpoeder
- mini marshmallows
Instructies
- Giet de melk met de slagroom in een pannetje.
- Leg het kaneelstokje en de steranijs erin en laat het geheel langzaam heet worden, tot tegen de kook aan.
- Voeg de pure chocolade met het cacaopoeder toe en laat de chocolade helemaal smelten.
- Klop goed door met een garde en warm het geheel nog even goed door.
- Verwijder het kaneelstokje en de steranijs.
- Giet de warme chocolademelk in een beker en strooi er wat mini marshmallows en een snufje kaneelpoeder overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
