De Blogbox ‘culinair wonen’

0 reacties

Laatst stond de pakketjesbezorger voor de deur met wel een heel mooi pakket. Namelijk met de Blogbox van rvg media & impact, een geweldige box met mooie producten.

Nedis® Tappanyaki xxl grillplaat

Deze mooie Nedis® tappanyaki grillplaat heeft een lengte van maar liefst 90 cm! Genoeg ruimte om gezellig met elkaar te grillen. De bakplaat heeft een instelbare thermostaat voor het perfect bereiden van alle soorten groenten, vlees en vis. De bakplaat is tevens voorzien van een uitschuifbare vetafvoer, bij bijdraagt aan een magere kookervaring. De antiaanbaklaag is gemakkelijk schoon te maken.

De Nedis® tappanyaki XXL grillplaat is verkrijgbaar voor € 49,95 bij Nedis.nl.




HG schoonmaakartikelen

Het minder leuke aan koken en bakken is het schoonmaken van de keuken daarna. Vooral het schoonmaken van de oven kan nogal een vervelende klus zijn.

De HG oven, grill & barbecuereiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, van grills en bakplaten.
Adviesprijs: € 6,85

HG vetweg verwijdert eenvoudig en veilig spijsoliën en ook dierlijke en plantaardige vetten op roestvrijstaal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken.
Adviesprijs: € 4,49

Na een feestje, restaurantbezoek of gourmetavondje kan je kleding nog wel eens naar ruiken. HG tegen nare geurtjes in textiel verwijdert nare geurtjes uit kleding en textiel. Ideaal als je het nog niet wilt wassen of naar de stomerij wilt brengen.
Adviesprijs: € 7,19

Kijk voor meer informatie over deze producten op de website van HG.


Bubalou wijnkoeler

De 1-bottle Champ van Bubalou is een wijnkoeler in het model van een champagnekurk. Deze ziet er superleuk uit en is weerbestendig, dus kan zowel binnen- als buitenhuis gebruikt worden. Ideaal! Met de feestdagen kwam zo’n wijnkoeler zeker van pas, maar straks als het weer lekker weer wordt zal ik hem ook zeker in de tuin gaan gebruiken.

De wijnkoeler kost € 69,- en is verkrijgbaar in 3 kleuren: off white, wicked black en taupe touch.


SodaStream ART

Hoe mooi is deze SodaStream! Ik vind hem geweldig en hij staat supermooi in onze keuken. Ik was altijd al benieuwd naar zo’n bruiswatertoestel en was dus blij verrast dat deze in de Blogbox zat. Intussen hebben we hem al regelmatig gebruikt en zijn er heel tevreden over.

De SodaStream ART heeft een unieke hendel en een mooi tijdloos retro design, verkrijgbaar in het wit en in het zwart voor € 129,95.

Door de innovatieve, gepatenteerde Cylinder Quick Connect technologiebwordt de koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel aangesloten. De BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter is vaatwasserbestendig. De fles vul je met water uit de kraan, wat dus enorm veel plastic wegwerpflessen scheelt.

Ik maakte er al heerlijke Pepsi Max mee, met de speciale siroop voor de SodaStream welke ik bij AH vond. Maar ik zal hem ook vakantie gaan gebruiken voor heerlijke cocktails zoals Mojito en Aperol Spritz.


Pure By Me zoutsteenlamp

En als laatste de zoutsteenlamp van Pure By Me, niet alleen voor een prachtige sfeer in het interieur, maar ook voor de gezondheid. Zoutsteen heeft namelijk een reinigende werking en zuivert de lucht onder andere van stof en allergenen.

Deze mooie zoutlamp is verkrijgbaar in roze/oranje, wit en grijs en kost € 19,95.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking, lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op marielleindekeuken.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*