Hou jij ook zo van die smeerkaaspuntjes van La Vache qui rit? Met dit hele makkelijke receptje maak je er leuke bladerdeeghapjes van.
Bekijk hier de reel op Instagram om te zien hoe ik ze maak.
La Vache qui rit bladerdeeghapjes
La Vache qui rit smeerkaasjes in bladerdeeg.
Ingrediënten
- 1 doosje La Vache qui rit
- 4 plakjes roomboter bladerdeeg
- 1 ei
- sesamzaadjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte)
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snij ze schuin door.
- Leg op iedere helft een kaasje.
- Bestrijk de randjes dun met wat water en vouw dubbel.
- Druk de randen goed dicht, want anders loopt de kaas eruit tijdens het bakken.
- Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en druk de randjes nog een keer aan met een vorkje.
- Klop het ei los en bestrijk de driehoekjes met het ei.
- Strooi er wat sesamzaadjes overheen.
- Schuif de bakplaat in de oven en bak ze in 25 minuten gaar en goudbruin.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Kan je filmen hoe je het kaasje (la vache qui rit) op het halve bladerdeeg velletje legt?
Op Instagram en TikTok is het filmpje te vinden.