Terugblik op 2022

0 reacties

En dan zitten we alweer in 2023, bij deze wens ik jullie allemaal veel geluk, liefde en gezondheid in het nieuwe jaar! Ook wil ik iedereen bedanken voor het volgen, het bezoeken van marielleindekeuken.nl, het maken van mijn recepten, de lieve berichtjes en het medeleven het afgelopen jaar ❤️

Terugblik 2022

Vorig jaar was voor ons geen fijn jaar. Het ziek worden en verlies van ons laatste katje Ushi, in juli, zorgde voor een grote leegte in huis. Voor het eerst in 24 jaar waren Marco en ik samen, zonder pluizige kindertjes om ons heen.

Enkele dagen na het verlies van Ushi gingen we er met familie een weekendje uit, naar Amsterdam, om de gedachten wat te verzetten. Toen ik met mijn schoonzusje een bekende winkel in de Kalverstraat uitstapte maakte ik een enorme smak. De loper in de deuropening bleek los te liggen. Direct voelde ik een enorme pijn, maar omdat ik nog een afspraak had voor een tattoo voor Ushi probeerde ik toch nog te lopen, niet veel later kwam ik vrijwel niet meer vooruit.

De volgende dag ging ik naar de huisarts en bleek dat mijn kuitbeen was gebroken en mijn enkel beschadigd. Vijf weken gips volgden, speciaal voor Ushi koos ik gips met pootjes ❤️🐾 Het gaat langzaam wat beter, maar voor mijn enkel ga ik nog gemiddeld na 2x per week naar de fysio.

Recepten heb ik dit jaar een stuk minder kunnen maken, maar jullie zijn mij trouw blijven volgen en mijn website werd druk bezocht. Meer dan 2 miljoen keer werden recepten bekeken, super leuk! ❤️ Dit jaar hoop ik weer met veel nieuwe recepten de komen. Hebben jullie verzoekjes, laat het mij gerust weten!

De 10 meest bekeken recepten van 2022

Deze 10 recepten werden het afgelopen jaar het meest bekeken. Velen van jullie maakten de macaroni met gehakt en groente. Maar ook de Foe Yong Hai en lasagne waren weer erg populair.

Macaroni met gehakt en groente

Het recept voor ouderwetse macaroni zoals we het vroeger thuis aten, maar dan zonder pakjes en zakjes.

Foe Yong Hai

Het recept voor heerlijke foe yong hai zoals bij de Chinees.
Foe yong hai zoals bij de Chinees

Lasagne met lekker veel groente

Een heerijke lasagne met lekker veel groente en bechamelsaus.
Lasagne met lekker veel groente

Broodje hete kip

Broodje kip, een lekker en makkelijk receptje.
Broodje hete kip

Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel met groente en aardappelpuree.
Italiaanse gehaktschotel

Hongaarse Goulash

Hongaarse goulash, te bereiden in de slowcooker of braadpan.
Hongaarse goulash

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*