Lekker voor de lunch of als borrelhapje: Carpaccio wraps met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
Carpaccio wraps maken
Voor en snelle maar superlekkere lunch zijn deze carpaccio wraps een ideaal recept. Iedereen kan ze maken en de smaak is vooral met de truffelmayonaise echt heerlijk. Ze zijn ook prima de avond van tevoren al klaar te maken, bewaar ze dan in een afgesloten bewaardoos in de koelkast. Zo kun je ze ook lekker mee naar je werk nemen of naar een picknick in het park.
Carpaccio wraps als borrelhapje
Deze carpaccio wraps zijn ook perfect te serveren als borrelhapje. In plaats van ze doormidden te snijden kun je ze dan in 6-8 schijfjes snijden. Steek in elk schijfje een prikkertje.
Lekker variëren
Varieer ook eens met andere ingrediënten. Zo zijn krokant gebakken spekjes, kappertjes en fijngesneden reepjes zongedroogde tomaat ook erg lekker erbij. Of vervang de truffelmayonaise eens door zelfgemaakte pesto genovese.
Carpaccio wraps
Ingrediënten
- 2 volkoren tortilla wraps
- 120 gr carpaccio
- 2 el pijnboompitten
- 2 el truffelmayonaise
- 2 handjes rucola
- 20 gr fijngeraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Besmeer de volkoren wraps met de truffelmayonaise.
- Verdeel de rucola, pijnboompitten en fijngeraspte parmezaanse kaas erover.
- Leg de carpaccio er overheen.
- Rol de carpaccio wraps op en snij ze door midden.
Indicatie voedingswaarden per portie
Heb je een recept van mij gemaakt of heb je een vraag over dit recept? Laat het mij in de reacties weten, ik help je graag op weg en vind het leuk om te weten hoe het heeft gesmaakt. Ook vind ik het erg leuk als je het resultaat deelt op Instagram of Facebook.
Bewaar dit recept op Pinterest!
Heb je een account op Pinterest? Pin dan deze foto op één van je borden, zo kun je het recept altijd gemakkelijk terugvinden.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.