Bugles vultips

lauras-bakery

September 2016

Eind augustus deed Laura’s Bakery een oproep, Laura zocht insiders om de lekkerste Lay’s Bugles vultips te bedenken.

Ik ontving dit leuke pakketje en kreeg meteen zin om ermee aan de slag te gaan.

bugles-insidersactie-van-lauras-bakery

Ik bedacht de volgende 3 heerlijke vullingen:

Bugles vultip 1: Spicy Tuna mousse

bugles-vultip-spicy-tuna-mousse

1 blikje (60 gr) tonijn op water
100 gr roomkaas
1 tl Worcestersaus
3 tl Sriracha
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl knoflookpoeder
versgemalen peper

Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en pureer het geheel met een staafmixer glad. Proef of je het pittig genoeg vindt, voeg eventueel nog wat sriracha toe.

Schep de mousse in een bakje en bestrooi met nog wat paprikapoeder.

Lekker bij de Sweet Chili Bugles.


Bugles vultip 2: ham-kaasmousse

bugles-vultip-ham-kaasmousse

100 gr roomkaas
1 el crème fraiche
100 gr schouderham, fijngesneden
30 gr geraspte kaas
1/2 tl paprikapoeder
versgemalen peper en zout

Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en pureer het geheel met een staafmixer glad.

Lekker bij de nacho cheese Bugles.


Bugles vultip 3: Roomkaas-Zalm

bugles-vultip-roomkaas-zalm

100 gr roomkaas
1 el crème fraiche
50 gr gerookte zalm, fijngesneden
1 tl dille
versgemalen peper

Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en roer goed door elkaar.

Lekker bij de naturel Bugles.


Begin oktober maakte Laura de uitslag bekend op haar website. Met de ham-kaasmousse behaalde ik een plaatsje in de top 10 van de lekkerste Bugles vultips en complimenten van Laura voor de mooie foto’s.