Zet een strookje bakpapier of kookringfolie tegen de randen van de kookringen en zet de kookringen op een rechte ondergrond, bijvoorbeeld een klein snijplankje.
Maal de Oreo cookies in een foodprocessor en smelt de boter in een steelpannetje.
Roer de boter door de gemalen Oreo cookies en verdeel het mengsel over de bodem van de kookringen en druk goed aan.
Cheesecakebeslag
Klop de mon chou samen met de Griekse yoghurt en de poedersuiker luchtig.
Voeg de slagroom en de Klop-fix toe al kloppend toe. Klop door tot een luchtig geheel.
Vermaal de Oreo cookies en spatel ze voorzichtig door het beslag.
Stort het cheesecakebeslag in de kookringen en strijk de bovenkant glad.
Laat de cheesecakejes minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Afwerking
Klopt de slagroom met de suiker en de Klop-fix stijf en spuit mooie toefjes op de cheesecakes.
Steek een Oreo cookie en eventueel een muntblaadje in elk toefje slagroom.
Notities
Haal de cheesecakejes een uurtje voor serveren uit de koelkast.