Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
3.82
van
11
stemmen
Eiersalade
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Gang:
Lunch
Porties:
4
porties
Ingrediënten
4
eieren
3
el
mayonaise (eventueel zelfgemaakte)
1
sjalotje
1
tl
Franse mosterd
1
tl
worcestersaus
fijn zout
fijngemalen witte peper
1
el
fijngehakte verse peterselie
1/2
el
fijngehakte verse bieslook
Instructies
Kook de eieren in 8-9 minuten hard.
Snipper ondertussen het sjalotje fijn en hak er nog een keer met een mes doorheen, zodat je echt hele fijne stukjes van het sjalotje krijgt.
Pel de eieren onder de koude kraan en laat ze afkoelen.
Doe de eieren in een kom en prak ze fijn met een vork.
Voeg de mayonaise, mosterd, worcestersaus, sjalotje, peterselie en de bieslook toe en meng door elkaar.
Breng de eiersalade verder op smaak met wat zout en witte peper.