Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Banana bread met walnoten en pruimen
Ingrediƫnten
Bananenbrood
1
pak
Uit Pauline's Keuken x Leev bananabread mix
3
eieren (maat L)
3
rijpe
bananen (375 gram)
in stukjes
50
gr
gedroogde pruimen
grof gehakt
40
gr
walnoten
grof gehakt
Topping
30
gr
pure (ongezoete) chocolade
grof gehakt
walnoten
grof gehakt
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden (boven- en onderwarmte).
Pureer met een staafmixer de bananen met de dadels glad.
Mix de eieren er doorheen.
Voeg de mix toe en spatel door elkaar. Voeg de gehakte walnoten toe en spatel er doorheen.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm en bak het bananenbrood in 55-60 minuten gaar.
Laat het bananenbrood afkoelen op een rooster.
Smelt de pure chocolade au bain marie en strooi giet het over het bananenbrood.
Strooi er wat gehakte walnoten overheen.