Doe de tarwebloem, het water, gist, olijfolie en het La Baleine fijne zeezout bij elkaar in de kom van de keukenmachine en kneed in ca 15 minuten een mooi soepel deegje. Of met de hand in ca 20 minuten.
Vet een kom in met een laagje olijfolie en bol het deeg losjes op. Leg de bol deeg met de bovenkant naar beneden in de kom en draai de bol een keer om, zodat alle kanten bedekt zijn met de olijfolie.
Dek de kom af met folie en laat het deeg een uurtje rijzen.
Verwarm de oven voor op 210 graden (boven- en onderwarmte).
Bestrooi het werkblad met wat bloem en leg de bol deeg erop.
Druk de bol uit tot een lap van ca 1,5 - 2 cm dikte.
Snij het deeg in repen van ca 1 cm breedte.
Rol de repen deeg een beetje uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Ris de naaldjes van het takje rozemarijn en hak ze goed fijn.
Bestrijk het deeg met wat water en strooi er de fijngehakte rozemarijn en wat La Baleine grof zeezout overheen.
Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak ze in ca 15 minuten gaar en goudbruin.