Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Aardappelsalade

Ingrediƫnten

  • 650 gr geschilde vastkokende aardappels
  • 1 middelgrote augurk fijngesneden
  • 1 sjalotje fijngesneden
  • 3 el mayonaise
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 tl grove mosterd
  • 1,5 el versgehakte peterselie
  • 1 el versgehakte bieslook
  • snufje kerriepoeder
  • versgemalen zout en peper

Instructies

  • Snij de geschilde aardappels in plakjes van ca 5 mm dikte.
  • Spoel de aardappelschijfjes af onder de kraan en kook ze gaar in water met wat zout.
  • Giet de aadappelschijfjes voorzichtig af laat ze goed uitlekken en afkoelen in een zeef.
  • Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, het fijngesneden augurkje, peterselie, bieslook, het sjalotje en de mosterd door elkaar.
  • Schep de afgekoelde aardappelschijfjes er voorzichtig doorheen.
  • Breng het geheel verder op smaak met water versgemalen zout en lekker veel peper.