Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
3.88
van
62
stemmen
Aardappelsalade
Bereidingstijd
30
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht
Porties:
4
personen
Ingrediënten
650
gr
geschilde vastkokende aardappels
1
middelgrote augurk
fijngesneden
1
sjalotje
fijngesneden
3
el
mayonaise
3
el
Griekse yoghurt
1
tl
grove mosterd
1,5
el
versgehakte peterselie
1
el
versgehakte bieslook
snufje
kerriepoeder
versgemalen zout en peper
Instructies
Snij de geschilde aardappels in plakjes van ca 5 mm dikte.
Spoel de aardappelschijfjes af onder de kraan en kook ze gaar in water met wat zout.
Giet de aadappelschijfjes voorzichtig af laat ze goed uitlekken en afkoelen in een zeef.
Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, het fijngesneden augurkje, peterselie, bieslook, het sjalotje en de mosterd door elkaar.
Schep de afgekoelde aardappelschijfjes er voorzichtig doorheen.
Breng het geheel verder op smaak met water versgemalen zout en lekker veel peper.