Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Pastasalade met babyspinazie en zalm
Porties:
2
personen
Ingrediënten
Pastasalade
125
gr
cherrytomaatjes
120
gr
Farfalle (strikjespasta)
120
gr
diepvrieserwtjes
1
blikje
John West Zalmstukjes Dille en Citroen & Tijm
60
gr
babyspinazie
4
plakjes
zachte geitenkaas
1
ei
Dressing
5
el
extra Virgine olijfolie
2
el
witte wijnazijn
1
el
honing
1
tl
grove mosterd
(ik gebruikte Zaanse mosterd grof gemalen)
1
el
fijngehakte verse dille
Instructies
Kook de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de Farfalle af met koud water in een vergiet. Laat goed uitlekken.
Kook het ei in ca 7-8 minuten.
Kook ondertussen de erwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de Farfalle, babyspinazie, zalm en de tomaatjes door elkaar en verdeel over de borden.
Verdeel het ei en de geitenkaas er overheen.
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en verdeel de dressing over de salade.