Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Tagliatelle met gele curry
Porties:
3
-4 personen
Ingrediënten
250
gr
tagliatelle
(bijv. De Cecco)
70
gr
Fairtrade original gele curry kruidenpasta
400
ml
kokosmelk
(blikje)
2
kipfilets
in blokjes
1
courgette
in gehalveerde plakjes
1
el
bloem
versgemalen zout en peper
olijfolie
3
-4
handjes ruccola
Instructies
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de tagliatelle goed uitlekken in een zeef of vergiet.
Meng de blokjes kipfilet met de bloem en wat versgemalen zout en peper.
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime wok of hapjespan en bak de kip kort aan.
Voeg de gele curry kruidenpasta toe en bak kort mee.
Voeg de courgette toe en bak 2 minuutjes mee.
Giet de kokosmelk erbij en roer goed door elkaar.
Breng het geheel zachtjes aan de kook en laat het op een laag pitje 5 minuutjes zachtjes pruttelen.
Voeg de uitgelekte tagliatelle toe en warm het geheel nog even goed door.
Verdeel over de borden en leg op elk bord een handje ruccola er bovenop.