Verwarm de oven voor op 220 graden (boven- en onderwarmte).
Breng een pan water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Voeg de kipfilets toe en kook de kipfilets in 15 minuten gaar op een laag pitje. Je kunt er ook voor kiezen om de warmtebron uit te zetten, de kipfilets zijn dan misschien net niet gaar na 15 minuten, maar ze garen tijdens het bakken en in de oven nog wel door.
Laat de kipfilets uitlekken en trek ze met 2 vorken uit elkaar. Doe het vlees in een bakje.
Verhit wat olijfolie in een ruime hapjespan of wok en voeg de paprika, ui, bosui en knoflook toe. Voeg nu ook de kruiden en de pulled chicken toe en bak het geheel een paar minuutjes.
Schaaf met een kaasschaaf plakken van de courgettes. Leg drie pakjes courgette naast elkaar en zorg dat ze elkaar een beetje overlappen.
Leg op ieder stuk wat van het kip mengsel en rol ze voorzichtig op. Leg de rolletjes in een ovenschaal en doe er wat tomatensaus en geraspte kaas overheen.
Plaat de ovenschaal ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is en wat begint te kleuren.