Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Varkenshaassaté
Porties:
3
personen
Ingrediënten
250
gr
varkenshaas
1/2
ui
1
teentje knoflook
1/4
tl
gemberpoeder
1/2
elk citroensap
2
el
ketjap manis
1/2
el
gembersiroop
1
tl
ketoembar
1
tl
djinten
1/2
el
zonnebloemolie
satéprikkers
Instructies
Snij de varkenshaas in blokjes en leg de blokjes in een bakje of sluitzakje.
Snij de knoflook en het 1/2 uitje heel fijn en voeg deze samen met de overige ingrediënten toe aan de varkenshaas.
Schep alles goed door elkaar en laat de varkenshaas minimaal een halve dag marineren.
Rijg de blokjes varkenshaas aan de satéprikkers en verhit een grillpan.
Grill de saté in ca 10 minuten gaar.