Bekleed de bodem en wanden van een bakvorm van 18x28 cm met nat, verfrommeld bakpapier.
Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.
Verwarm de kokosolie en de honing 5 minuten in een steelpannetje op een laag vuur.
Spatel het mengsel door de droge ingrediënten zodat alles nat is en glanst.
Doe het mengsel in de bakvorm en druk het stevig aan met je handpalm of de bolle kant van een eetlepel.
Bak de plaattaart 30-40 minuten tot hij goudbruin is (laat hem niet te donker worden, want dan smaken de flapjacks bitter). Als hij te donker dreigt te worden, bedek je hem na 20-25 minuten met een stuk aluminiumfolie.
Haal de bakvorm uit de oven en strijk, terwijl het nog heet is, met de achterkant van een lepel alles mooi glad.
Zet de plaattaart minstens 2 uur in de koelkast (met of zonder bakvorm) om goed af te koelen, daarna kun je hem in repen of blokjes snijden.