Verwarm de oven voor op 230 graden (boven- en onderwarmte).
Doe alle ingrediënten voor het beslag, bij elkaar in een kom en klop met een garde goed door elkaar, tot een klontvrij beslag.
Verdeel 20 gr boter over de ovenschaaltjes en zet de ovenschaaltjes in de oven.
Haal de ovenschaaltjes uit de oven zodra de boter is gesmolten en heel lichtjes gaat kleuren.
Verdeel het beslag over de ovenschaaltje en zet ze terug in de oven.
Bak de Dutch baby's in 13-15 minuten gaar en de rand mooi bruin.
Sitcky gehaktballetjes
Kneed de ingrediënten voor de gehaktballetjes goed door elkaar en draai 12 kleine balletjes.
Verhit een scheutje olie in een ruime kokenpan en bak de gehaktballetjes in ca 10 minuten mooi bruin en gaar.
Haal de gehaktballetjes uit de koekenpan en dep het meeste achtergebleven vet weg met een stukje keukenpapier.
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en giet in de koekenpan.
Laat ca 2 minuutjes zachtjes pruttelen, tot de saus wat is ingedikt en lekker plakkerig is.
Meng de balletjes erdoor, zodat de balletjes rondom bedekt zijn met de plakkerige saus.
Wokgroenten
Verhit een scheutje olie in een wok en wok de broccoli 5 minuten.
Voeg de overige groenten toe, hou een beetje van het groene deel van de lente-ui achter, en wok nog 5 minuten (of iets langer naar wens) tot de groenten beetgaar zijn.
Giet de sojasaus erbij en wok nog een minuut.
Opmaken Dutch baby
Verdeel de gewokte groenten over de Dutch baby's.
Verdeel de gehaktballetjes eroverheen en bestrooi met wat sesamzaadjes en de achtergehouden lente-ui.