Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Toast met gebakken champignons en geitenkaas
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Gang:
Lunch
Porties:
1
persoon
calorieën:
434
kcal
Keukenbenodigdheden
koekenpan
Ingrediënten
1
dikke snee
(desem)brood
6
grote
kastanjechampignons
in plakjes
6
schijfjes
Bettine gerijpte geitenkaas
1
el
pijnboompitten
1
el
groene pesto
scheutje
balsamico azijn
versgemalen peper
olijfolie om in te bakken
Instructies
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet ze na het roosteren even opzij.
Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de champignons mooi bruin.
Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of de oven.
Beleg het nog warme geroosterde brood direct met de plakjes geitenkaas, zodat de kaas een klein beetje gaat smelten.
Blus de champignons af met een scheutje balsamico, pas op dat ze nu niet verbranden. Strooi er wat versgemalen peper overheen.
Leg de gebakken champignons op de geitenkaas en verdeel de pesto en geroosterde pijnboompitten erover.
Bestrooi met nog wat versgemalen peper.
Nutrition
Energie:
434
kcal
|
Koolhydraten:
27.9
g
|
Eiwit:
14.5
g
|
Vet:
28.6
g
|
Verzadigd vet:
7.8
g
|
Vezels:
2.2
g