Bekleed een vierkante bakvorm of ovenschaal van 20x20 cm met bakpapier.
Doe de boter en honing in een pannetje en laat de boter zachtjes smelten. Zorg ervoor dat de boter niet gaat kleuren.
Voeg de chocolade toe en blijf net zo lang roeren tot de chocolade gesmolten is.
Giet de chocolademassa in een kom en laat de chocolade wat afkoelen, zodat de overige ingrediënten niet zullen smelten. Meng de stukjes Maria koekjes, 100 gr mini marsmallows, 6 gehalveerde paaseitjes, de helft van de dragee eitjes en de geroosterde hazelnoten erdoor.
Schep het mengsel in de met bakpapier beklede bakvorm of ovenschaal en druk zachtjes aan.
Verdeel de rest van de dragee eitjes, mini marshmallows en gehalveerde paaseitjes erover.
Zet de vorm een paar uur in de koelkast tot de chocolade is uitgehard.
Haal de vorm uit de koelkast en laat deze een half uurtje op kamertemperatuur staan, zodat de rocky road makkelijker te snijden is.
Snijd de rocky road met een scherp mes in 12 stukjes.