Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Salade met stoofperen en geitenkaas
Voorbereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
15
minuten
minuten
Porties:
2
Ingrediënten
Salade
12
partjes
stoofpeer
75
gr
rucola
stukje
zachte geitenkaas
1/2
komkommer
6
plakjes
parmaham
walnoten
Dressing
1
el
appel-perenstroop
1/2
el
witte balsamico
1
el
olijfolie
Instructies
Snij de komkommer doormidden en verwijder de zaadlijst met een lepel. Snij de komkommer in stukjes.
Warm de stoofperen op tot lauwwarm.
Verdeel de rucola over de borden en leg de stukjes komkommer ende partjes stoofpeer er overheen.
Brokkel de geitenkaas erover en verdeel er wat walnoten overheen.
Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar met een garde en verdeel de dressing over de salade.