Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.20
van
5
stemmen
Toast met brie en champignons
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Gang:
Lunch
Porties:
2
personen
Ingrediënten
2
(zuurdesem) boterhammen
6
plakjes
roombrie
klontje
boter
200
gr
kastanje champignons
in plakjes
1
teentje
knoflook
fijngehakt
1
tl
verse rozemarijn
fijngehakt
1
tl
balsamico
versgemalen peper en zout
handje
rucola
verse peterselie
gehakt
Instructies
Verwarm de grill van de oven voor.
Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de knoflook en champignons toe. Bak de champignons in ca 6 minuten, op middelhoog vuur.
Voeg de fijngehakte rozemarijn, balsamico en wat versgemalen peper en zout toe en bak nog een minuutje mee.
Rooster de boterhammen onder de grill van de oven aan beide kanten lichtbruin. (Blijf erbij staan, want dit gaat snel).
Verdeel de plakjes brie over de geroosterde boterhammen en zet nog een minuutje onder de grill tot de brie een beetje gesmolten is.
Verdeel de rucola en de champignons erover.
Bestrooi met wat versgehakte peterselie en versgemalen peper.