Schil de aardappels en kook ze met een wat zout gaar. Giet de aardappels af en laat ze goed uitstomen.
Verwarm ondertussen de oven voor op 160 graden (hetelucht).
Bestrooi de kabeljauwfilets met wat versgemalen peper en wikkel ze ieder in 2 plakjes parmaham.
Leg de kabeljauwfiletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er 2 plakjes parmaham naast. Schuif de bakplaat in de oven en bak de kabeljauwfilets in 10 minuten gaar.
Verwarm de melk samen met de boter in een pan tot de boter gesmolten is.
Stamp de aardappels fijn en giet de melk met de boter erbij. Roer goed door elkaar. Breng op smaak met nootmuskaat, grove mosterd en peper.
Spoel de zeekraal af onder koud water. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de zeekraal in ca 2 minuten, tot de zeekraal wat zachter is, maar nog wel knapperig.
Verdeel de aardappelpuree over de borden, leg de zeekraal en de kabeljauwfilet erop en leg er wat stukjes knapperige parmaham bij.