Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.20
van
5
stemmen
Pasta met pesto Genovese en witte asperges
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
20
minuten
minuten
Porties:
2
personen
Ingrediënten
800
gr
witte asperges
120
gr
pasta naar keuze
4
el
pesto Genovese
(zelfgemaakte)
geraspte parmezaan
1
el
pijnboompitjes
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de pasta goed uitlekken.
Schil de asperges en kook de asperges in 10 minuten.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Laat de asperges goed uitlekken op een stukje keukenpapier en snij de asperges in drieën.
Verwarm de pesto Genovese in een koekenpan en meng de pasta en asperges er door.
Verdeel de pasta met de asperges over 2 verwarmde borden en strooi er wat geraspte parmezaan en pijnboompitjes overheen.