Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Brownies met koffie
Porties:
12
stuks
Ingrediënten
4
el
espresso
135
gr
pure chocolade
(ik gebruikte druppels van Callebaut)
115
gr
boter
215
gr
rietsuiker
90
gr
patentbloem
2
eieren
1
tl
vanille extract
snufje zout
50
gr
pecannoten
grofgehakt
Verder nodig
bakvorm van 20x25 cm
Instructies
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Smelt de chocolade met de boter au bain marie in een hittebestendige kom boven een pan met kokend water. Zorg dat de kom het water niet raakt.
Haal de kom van de pan en voeg de suiker toe, roer met een pollepel goed door.
Voeg de bloem, het vanille extract en een snufje zout toe en meng goed door elkaar.
Voeg de eieren toe en zorg dat de eieren helemaal zijn opgenomen in het mengsel.
Voeg de espresso en pecannoten toe en meng goed door elkaar.
Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het beslag in de vorm.
Bak de brownies in 30 minuten gaar.