koriander(of peterselie als je niet zo van koriander houdt)
8elcrème fraîche
1limoen
Santa Maria Tortilla chips salted
olijfolie
50mlwater
ringetjes jalapeno
250grrijst
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snij de rode paprika in ringetjes en vet een koekenpan in met olijfolie. Bak de ringetjes paprika om en om, tot ze wat zachter zijn en een mooi geroosterd randje hebben. Zet de paprika even opzij.
Verhit een el olijfolie in een diepe pan en bak het gehakt gaar en bruin.
Voeg de kruidenmix, het water, de helft van de mais, de kidneybonen en de tomatenblokjes toe en schep het geheel door elkaar. Laat 5 minuutjes op laag vuur zachtjes pruttelen.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep hierop de chili con carne. Dan de rest van de mais de avocado in blokjes, wat tortillachips, crème fraîche, en de koriander.
Verdeel de ringetjes paprika en ringetjes jalapeno over de chili con carne en leg er wat partjes limoen bij.