Kook de sushirijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Mijn sushirijst kookte ik 10 minuutjes op laag vuur, met het deksel op de pan. En liet hem daarna nog 15 minuten staan met het deksel op de pan. Gebruik verder geen rijstazijn, zoals je voor gewone sushi wel gebruikt.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij de kipfilets in lange repen. Meng de seasoningmix for crispy chicken met 1 el olie en schep de reepjes kipfilet erdoor, zodat ze rondom bedekt zijn met de seasoningmix.
Bak de kipfiletreepjes in 20 minuten gaar in de oven.
Leg de tortilla's tussen aluminiumfolie en laat ze in de warme even heel eventjes wat zachter worden, zodat ze iets makkelijker oprollen.
Snij de ronde delen van de tortilla's af, zodat ze bijna vierkant zijn.
Beleg 2/3 van de tortilla's met 2 el sushirijst en druk de rijst goed aan.
Leg hierop de kipfiletreepjes in een brede strook. Snij de puntpaprika in lange repen en leg deze erop. Verdeel de mais er overheen.
Rol de tortilla's strak op en snij ze met een scherp mes in stukjes.
Serveer de Mexicaanse sushi met de mango papaya salsa.