Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Zalm met een Feta-kruidenlaagje
Porties:
1
persoon
Ingrediënten
1
zalmfilet
(van ca 170 gram)
40
gr
Feta
1
el
versgehakte peterselie
1
el
versgehakte bieslook
1
el
versgehakte dille
versgemalen zout en peper
4
cherry tomaatjes
in partjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de zalmfilet in een ovenschaal met daarin een velletje bakpapier.
Bestrooi de zalm met wat versgemalen zout en peper.
Prak de feta fijn en meng de versgehakte kruiden erdoor.
Verdeel het feta-kruidenmengsel over de zalmfilet en druk zachtjes aan.
Bak de zalmfilet in 15-18 minuutjes in de oven.
Leg de zalmfilet op een bordje en verdeel de tomaatjes erover. Bestrooi het geheel met nog wat peterselie.