Bak de rosti zonder bakvet in een koekenpan in ca een kwartiertje mooi goudbruin.
Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een ruime wok en bak het uitje met de knoflook in 5 minuten op laag vuur zacht maar niet bruin.
Voeg de spinazie toe en roerbak het geheel tot de spinazie geslonken is. Laat de spinazie even uitlekken in een zeef.
Verdeel de spinazie over de bodem van de ovenschaal.
Meng de blokjes kipfilet met de paprikapoeder, kerriepoeder en wat versgemalen zout en peper.
Verhit opnieuw een scheutje olijfolie en bak de blokjes kipfilet even aan. De kip hoeft niet helemaal gaar te zijn, want de kip gaart nog verder in de oven.
Verdeel de kipfilet over de spinazie.
Verdeel daar de rosti overheen en strooi er tenslotte wat fijngeraspte parmezaan overheen.
Zet het geheel een kwartiertje in de oven tot de bovenkant mooi goudbruin is.