Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.60
van
5
stemmen
Overnight oats met banaan en kaneel
Bereidingstijd
5
minuten
minuten
Rusttijd
8
uur
uur
Gang:
Ontbijt
Porties:
1
persoon
Ingrediënten
Overnight oats
40
gr
oats (havervlokken)
1
rijpe banaan
fijngeprakt
2
el
honing
1
tl
kaneel
125
ml
amandelmelk
60
gr
Griekse yoghurt
snufje
zout
Topping
plakjes banaan
walnoten
honing
Instructies
Doe alle ingrediënten voor de overnight oats in een pot en roer goed door elkaar.
Sluit de pot af met een deksel en zet de pot een nacht in de koelkast.
Haal de pot de volgende morgen uit de koelkast en verdeel de banaan, walnoten en wat honing erover.