300mlwater en 1 visbouillonblokje (of gebruik zelfgemaakte visbouillon)
versgemalen peper
versgehakte peterselie
Instructies
Snij ca 2 cm van de onderkant van de asperges af en spoel ze af onder de kraan.
Breng het water aan de kook en los het visbouillonblokje erin op.
Halveer de kabeljauwfilet en de zalmfilet, bestrooi ze met wat versgemalen peper en leg ze in de bouillon. Laat de filets 6 minuten op een laag pitje zachtjes stoven.
Verhit ondertussen in een ruime koekenpan een scheutje olijfolie en roerbak de champignons met de groene asperges in ca 7 minuten tot de asperges beetgaar zijn. Ze zijn voldoende gaar als je er met een mes gemakkelijk in kunt prikken. Voeg na 2 minuten roerbakken ook de garnalen toe en roerbak ze mee.
Leg de kabeljauwfilet en zalmfilets in een ovenschaal en leg de geroerbakte asperges, champignons en garnalen er overheen.
Giet wat van de visbouillon en een kneepje citroensap er overheen.
Bestrooi het geheel met wat geraspte kaas en zet de schaal ca 5 minuutjes onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Bestrooi het geheel met wat versgehakte peterselie.