Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Recept afdrukken
5
van
5
stemmen
Masala kip
Porties:
2
personen
Ingrediënten
2
kipfilets
in blokjes, gemarineerd in 2 tl Masala kruiden en 1 el olie
350
gr
geschilde aardappels
in blokjes
1
teentje knoflook
fijngesneden
1/2
rode peper
fijngesneden
1
tl
gemalen komijn
Djintan
1
el
Massala kruiden
1/2
el
tomatenpuree
1
ui
fijngesnipperd
1/2
kippenbouillonblokje
250
gr
sperziebonen
2
el
water
1
el
olie
2
eieren
Instructies
Verwarm de olie in een hapjespan en bak de ui samen met de rode peper en de knoflook glazig.
Voeg de tomatenpuree, Masalakruiden, komijn en het halve bouillonblokje toe en bak nog zachtjes 1 minuut.
Voeg de aardappel, bonen en het water toe. Leg het deksel op de pan en laat het geheel ca 30 min stoven, tot de aardappels en bonen gaar zijn.
Bak de kipfilet kort aan in een koekenpan zonder boter of olie en voeg deze het laatste kwartier toe aan het aardappel-bonen mengsel.
Kook de eieren hard.
Vouw de roti vellen dubbel en leg er 2 op elk bord. Schep het aardappel-bonen mengsel ernaast. Halveer de eieren en leg deze erbij.