wat geraspte mozzarellate vinden in het koelvak bij de geraspte kaas, o.a. AH
handje ruccola
125grkastanjechampignonsin dunne plakjes
2elpizzasaus
2plakjesserranoham
versgemalen zout en peper
snufjegedroogde oregano
scheutje olijfolie
Instructies
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en bak de kastanjechampignons op middelhoogvuur bruin. Breng de champignons op smaak met wat versgemalen zout en peper.
Snij de wrap 1x tot in het midden in.
Verdeel over een kwart van de wraps de pizzasaus. Bestrooi met wat gedroogde oregano.
Verdeel een andere kwart van de wraps wat geraspte mozzarella.
Leg op nog een kwart van de wraps een plakje serranoham en wat ruccola.
En op de laatste kwart de gebakken kastanjechampignons.
Vouw de wraps op en wrijf de koekenpan in met een dun laagje olijfolie.
Bak de gevouwen wraps aan beide kanten goudbruin en licht krokant.