500grGnocchiik gebruikte van het merk De Cecco, o.a. verkrijgbaar bij AH
125grcherrytomaatjesgehalveerd
25grruccola
20grfijngeraspte parmezaan
30grboter
3teentjes knoflookfijngehakt
scheutje olijfolie
versgemalen zout en peper
Instructies
Smelt een scheutje olijfolie met de boter in een ruime koekenpan.
Voeg de Gnocchi toe en laat de Gnocchi in ca 15 minuten zachtjes bakken, tot de Gnocchi mooi goudbruin en krokant is gebakken. Schep de Gnocchi af en toe om.
Voeg nog een scheurtje olijfolie en de fijngehakte knoflook toe en en bak nog 2 minuten mee.
Meng de fijngeraspte parmezaan erdoor en bak nog een minuut mee.
Bestrooi de gebakken Gnocchi met wat versgemalen zout en peper.
Verdeel de Gnocchi over de borden en meng de ruccola en tomaatjes erdoor.
Strooi er nog wat fijngeraspte parmezaan over en serveer direct.