Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Warme chocolademelk met kaneel en anijs
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Gang:
Drankjes
Porties:
1
persoon
Ingrediënten
250
ml
melk
50
ml
slagroom
50
gr
pure chocolade
fijngehakt
1
tl
cacaopoeder
1
kaneelstokje
1
steranijs
snufje
kaneelpoeder
mini marshmallows
Instructies
Giet de melk met de slagroom in een pannetje.
Leg het kaneelstokje en de steranijs erin en laat het geheel langzaam heet worden, tot tegen de kook aan.
Voeg de pure chocolade met het cacaopoeder toe en laat de chocolade helemaal smelten.
Klop goed door met een garde en warm het geheel nog even goed door.
Verwijder het kaneelstokje en de steranijs.
Giet de warme chocolademelk in een beker en strooi er wat mini marshmallows en een snufje kaneelpoeder overheen.