Bak 2 celebration cakes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze volledig afkoelen op een rooster.
Caramelcrème
Doe de kristalsuiker met het water in een pannetje en breng aan de kook tot 121 graden.
Mix ondertussen de eiwitten stijf.
Giet de hete suikerstroop al mixend bij de eiwitten en blijf mixen tot het schuim is afgekoeld.
Voeg een klontje van de boter toe en blijf kloppen tot de boter is opgenomen. Voeg dan het volgende klontje boter toe en ga zo door tot alle boter is toegevoegd. Klop door tot de crème weer steviger begint te worden.
Voeg dan lepel voor lepel de Bonne Maman Caramel Dulce de Leche toe en blijf kloppen tot het volledig is opgenomen.
Doe de caramelcrème in een spuitzak met een rond spuitmondje en leg even opzij.
Hazelnootcrème
Doe de kristalsuiker met het water in een pannetje en breng aan de kook tot 121 graden.
Mix ondertussen de eiwitten stijf.
Giet de hete suikerstroop al mixend bij de eiwitten en blijf mixen tot het schuim is afgekoeld.
Voeg een klontje van de boter toe en blijf kloppen tot de boter is opgenomen. Voeg dan het volgende klontje boter toe en ga zo door tot alle boter is toegevoegd. Klop door tot de crème weer steviger begint te worden.
Voeg dan lepel voor lepel de Bonne Maman Hazelnootpasta toe en blijf kloppen tot het volledig is opgenomen.
Doe de hazelnootcrème in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje en leg even opzij.
Taart opmaken
Snij de bovenkanten van de cakes eventueel ietsjes bij zodat ze mooi vlak zijn.
Spuit de caramelcrème op de bovenkant van één celebration cake en leg de andere cake er bovenop.
Spuit er rondom 8 mooie toeven op met de hazelnootcrème en ook een toef in het midden.
Verdeel de bramen over het midden en werk de taart verder af met wat chocoladedecoratie en wat poedersneeuw.