Doe het water met het bouillonblokje, takjes munt, chilipeper, kurkuma en het gebroken kaneelstokje in een pannetje en breng het water aan de kook.
Laat de bouillon 10 minuten zachtjes pruttelen.
Couscous
Doe de couscous in een hittebestendige kom en giet zoveel van de bouillon erop, dat de couscous net onder staat.
Dek de kom af met folie of een bord en laat de couscous zo staan tot de bouillon is opgenomen.
Roer de couscous los met een vork.
Bimi
Kook ondertussen de bimi (of groene asperges) 3 minuten.
Laat de bimi goed uitlekken en grill de bimi even in een grillpan.
Salade
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Doe de couscous in een serveerschaal en voeg de gesnipperde rode ui, pijnboompitjes, babyspinazie, avocado, komkommer, cherry tomaatjes en de gegrilde bimi toe.
Voeg een scheut van de sesamolie toe en schep het geheel goed door elkaar.
Verdeel de blokjes witte kaas er overheen en giet ook wat van de kruidenolie uit het potje er overheen.