Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Citroen-knoflook kip in braadzak
Voorbereidingstijd
1
uur
uur
Bereidingstijd
1
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
Porties:
4
Ingrediënten
4
kippenpoten
Marinade
sap van 1/2 citroen
rasp van 1/2 citroen
30
ml
olijfolie
2
teentjes
knoflook
uit de knoflookpers
versgemalen zout en peper
1/2
tl
paprikapoeder
1/2
tl
gedroogde oregano
Verder nodig
1
braadzak
versgehakte peterselie
Instructies
Roer voor de marinade olijfolie, citroensap, citroenrasp, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper door elkaar.
Leg de kippenpoten in de braadzak en giet de marinade erbij. Masseer de marinade in de kippenpoten en laat ze minimaal een uur marineren.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de braadzak in de oven en laat de kippenpoten in 50-60 minuten gaar en een beetje bruin worden.
Bestrooi de kippenpoten voor het serveren met de peterselie.