Doe alle ingrediënten voor de taartbodempjes in een keukenmachine of het hakmolentje van de staafmixer en laat deze kort draaien tot alles vermengd en vermalen is, maar er nog wel fijne stukjes noot en havermout te zien zijn.
Vet de taartvormpjes in en verdeel het havermoutmengsel over de taartvormpjes. Druk alles goed aan in de vormpjes en zorg voor een opstaand randje.
Zet de taartbodempjes in de oven en bak ze 15 minuten.
Haal de taartbodempjes uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster. Verwijder na een minuutje of 5 de vormpjes en laat de kaartbodempjes verder afkoelen.
Maak ondertussen de vulling. Pureer 1,5 banaan met de yoghurt tot een glad geheel en verdeel dit over de taartvormpjes.
Leg er wat plakjes banaan bovenop en strooi er wat kokosrasp overheen.
Notities
Vervang de roomboter eventueel door 2 el gesmolten kokosolie.
Je kunt de taartbodempjes prima van tevoren maken, bewaar ze in een afgesloten trommel.