Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Griekse salade met quinoa en Apetina witte kaasblokjes
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Totale tijd
15
minuten
minuten
Porties:
2
personen
Ingrediënten
100
gr
Quinoa
bakje van 100 gr
Apetina witte kaasblokjes met zongedroogde tomaten
1/2
komkommer
8
cocktail trostomaten
1
gele paprika
1/2
rode
ui
10
zwarte lijven
Dressing
1
el
olijfolie extra virgine
1/2
el
witte wijnazijn
versgemalen peper en zout
1/2
tl
oregano
kneepje
citroensap
Verder
1
el
gehakte peterselie
Instructies
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de komkommer in stukjes, de tomaten in kwarten, de paprika in stukjes, de rode ui in ringetjes en de zwarte olijven doormidden.
Doe de quinoa in een schaal en doe de gesneden groenten erbij.
Roer de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en giet de dressing bij de salade. Meng alles goed door elkaar.
Verdeel de salade over twee borden en verdeel de Apetina kaas er overheen.
Bestrooi de salade met wat gehakte peterselie.