truffeldressing(ik gebruikte de dressing Jean Bâton)
1/3komkommerin stukjes
1elpijnboompitjes
parmezaanin snippers
boter om in te bakken
versgemalen peper en zout
Instructies
Haal de rumpsteak een half uurtje van tevoren uit de koelkast om het op temperatuur te laten komen.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en zet ze even opzij.
Bestrooi de rumpsteak met versgemalen peper en zout.
Smelt wat boter in een koekenpan en bak de rumsteak op middelhoog vuur in 1 minuut per kant. Zet het vuur wat lager laat de rumsteak verder garen. Ik bakte de rumpsteak totaal ca 4 minuten.
Haal de rumpsteak uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Laat de rumsteak nog een paar minuutjes rusten.
Verdeel de rucola over de borden. Leg daarop de plakjes radijs, partjes tomaat en de stukjes komkommer.
Snij de rumpsteak in plakjes van ongeveer een 1/2 cm en verdeel de plakjes over de salade.
Giet er wat van de truffeldressing overheen en tenslotte de pijnboompitjes en parmezaan.