Leg de kipfilets tussen folie en sla de kipfilets plat met bijvoorbeeld een deegroller of de onderkant van een koekenpan.
Bestrooi de kipfilets met versgemalen zout en peper.
Breek 1 ei in een diep bord en klop het ei los. Schep wat bloem in een ander diep bord en doe ook wat panko in een diep bord.
Haal de platgeslagen kipfilets eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door de panko.
Verhit een laagje olie in een koekenpan en bak de gepaneerde kipfilets in ca 8 minuten gaar en krokant. Laat de kipfilets even uitlekken op keukenpapier. En snij de kipfilets in reepjes.
Klop 2 eieren los, samen met wat versgemalen peper en zout, mirin en sojasaus. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak de omelet gaar. Snij de omelet in reepjes.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak dan de borden op: leg hierop de noedels, ijsbergsla, omeletreephes, komkommer, tomaat en de kipfiletreepjes. Bestrooi het geheel met de lente-uitjes.