Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.50
van
2
stemmen
Gnocchi met champignons en geitenkaas
Porties:
2
-3 personen
Ingrediënten
400
gr
Gnocchi
250
gr
kastanjechampignons
in kwarten
100
gr
diepvries erwtjes
1/2
uitje
fijngesnipperd
1
teentje
knoflook
fijngehakt
1/2
el
Italiaanse kruiden
2
el
kookroom
klontje boter
scheutje olijfolie
versgemalen zout en peper
50
gr
zachte geitenkaas (rol)
versgehakte peterselie
Instructies
Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt een klontje boter samen met een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en fruit het uitje met de knoflook in 5 minuutjes op laag vuur.
Doe de champignons, erwtjes en Italiaanse kruiden erbij en bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de kookroom toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zout en peper. Laat het geheel een minuutje pruttelen.
Voeg de Gnocchi toe en warm het geheel nog even goed door.
Verdeel het geheel over de borden en verkruimel de geitenkaas erover.
Strooi ten slotte nog wat versgehakte peterselie er overheen.
Notities
Het is ook lekker om de Gnocchi mee te bakken i.p.v. te koken.