Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Bananenpannenkoek
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Gang:
Lunch, Ontbijt
Trefwoord:
Glutenvrij, Lactosevrij
Porties:
1
persoon
Keukenbenodigdheden
koekenpan
Ingrediënten
2
eieren
middelgroot
1
banaan
middelgroot
1/2
tl
kaneelpoeder
1/4
tl
gemberpoeder
optioneel
1
tl
vanille extract
optioneel
snufje
zout
rijstolie
of andere olie of boter om in te bakken
Instructies
Prak de banaan goed fijn met een vork.
Voeg de eieren, kaneel, gemberpoeder, vanille extract en het snufje zout toe en klop alles goed door elkaar met een garde.
Verhit een klein scheutje rijstolie in een koekenpan en giet het mengsel erin.
Bak de pannenkoek aan de onderkant mooi goud en tot de bovenkant belletjes verschijnen.
Draai de pannenkoek met een spatel voorzichtig om en bak de onderkant.
Serveer de pannenkoek met bijvoorbeeld met wat vers fruit en honing.