8druppels Natrena vloeibaar(of een el honing, als er wel iets van koolhydraten in mogen)
Verder nodig
rijstolie om in te bakken
vers fruit
Instructies
Meng de ingrediënten voor het beslag met een garde goed door elkaar en laat het beslag even 10 minuutjes rusten.
Verhit een druppeltje olie in een koekenpan en wrijf uit met een keukenpapiertje.
Schep met behulp van een maatlepeltje een 1/4 tl van het beslag in de pan. Verdeel zo meerdere hoopjes van het beslag in de pan tot de pan vol is, maar laat wel wat ruimte tussen de mini Pancakes.
Bak de mini pancakes op middelhoog vuur tot er bovenop wat luchtbelletjes verschijnen en de bovenkant bijna droog is.
Keer de mini pancakes om en bak ze nog een ca 20 seconden.
Ga zo door tot al het beslag op is.
Serveer de mini pancakes in een schaaltje met wat vers fruit en eventueel nog een schepje Griekse yoghurt.