Kneed van de ingrediënten voor het deeg een ruw deegje in ca 6 minuten, ik deed dat met mijn KitchenAid.
Laat het deeg een kwartiertje rusten en verdeel het deeg in 2 gelijke stukken.
Bol de deegstukken goed op en zet ze 20-24 uur in het koudste deel van de koelkast.
Haal het deeg 4 uur voordat je de pizza’s gaat bakken uit de koelkast en laat ze verder rijzen op het aanrecht.
Verwarm de pizza-oven (of gewone oven met pizzasteen, boven- en onderwarmte) op de hoogste stand.
De pizza’s bak je één voor één. Strooi wat maïsmeel uit over je werkblad en de deegbol en vorm een mooie pizza.
Steek uit het midden van de pizza een cirkel. Gooi dit stukje deeg niet weg, hiervan kun je nog een mini-pizza bakken.
Schep 2 el pizzasaus op de pizza en smeer uit, houdt de randen vrij. Bestrooi met wat fleur de sel.
Bestrooi de pizza met een dun laagje geraspte mozzarella.
Draai de stand van de pizza-oven terug tussen de 2,5 en 3. (Een gewone oven laat je op de hoogste stand staan.)
Bak de pizza in 5 minuten in de pizza-oven. (En ca 6 minuten in een gewone oven. Draai de pizza tussentijds voor een gelijkmatige kleuring.
Haal de pizza uit de oven en leg de pizza op een houten plank.
Snij een strikje uit het kontje van de paprika en beleg de pizza met het paprika-strikje, ruccola, gehalveerde cherrytomaatjes en de geschaafde parmezaan.