Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.50
van
12
stemmen
Nieuwjaarsrolletjes
Porties:
12
stuks
Ingrediënten
170
gr
bloem
170
gr
basterdsuiker
16
gr
(zelfgemaakte) vanillesuiker
170
gr
water
80
gr
gesmolten roomboter
1
ei
snufje zout
Verder
kniepertjesijzer
Instructies
Roer alle de ingrediënten met een garde goed door elkaar en laat een uurtje afgedekt staan.
Verwarm het kniepertjesijzer en schep er een juslepel van het beslag op. Sluit het kniepertjesijzer en bak het kniepertje mooi goudbruin.
Haal het wafeltje met bijv. een paletmes van het ijzer en rol het op (pas op: het wafeltje is erg heet!)
Ga zo verder tot al het beslag op is.
Notities
Vul de rolletjes eventueel met slagroom.