Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
3
van
6
stemmen
Omelet met tonijn en geitenkaas
Ingrediƫnten
2
eieren
versgemalen zout en peper
1
el
melk
olijfolie
1/2
avocado
in blokjes
een klein blikje tonijn
handje
babyspinazie
30
gr
zachte geitenkaas
wat fijngehakte verse peterselie
Instructies
Kluts de eieren met de melk en wat versgemalen zout en peper.
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
Bak de omelet mooi bruin op middelhoog vuur. Keer de omelet om als de bovenkant gestolt is. Bak de onderkant mooi bruin.
Leg de omelet op een bord en verdeel de spinazie over de helft van de omelet.
Verdeel de blokjes avocado en het blikje tonijn erover en verkruimel de geitenkaas er overheen.
Klap de omelet dubbel en strooi de peterselie erover.