Leg de blaadjes gelatine in een bakje met koud water en laat de blaadjes minimaal 10 minuten weken.
Hou 4 mooie frambozen achter en pureer de rest met een staafmixer.
Roer de gepureerde frambozen door een zeef, zodat je een gladde puree over hebt.
Doe de gepureerde frambozen in een klein pannetje samen met de suiker en een kneepje citroensap. Breng het geheel zachtjes aan de kook, tot de suiker is opgelost.
Haal het pannetje van de warmtebron en roer de gelatine er doorheen.
Laat de frambozenpuree helemaal afkoelen.
Klop de slagroom stijf en spatel de koude frambozenpuree er met een rubberen spatel doorheen. Doe dit voorzichtig en zo kort mogelijk. Zorg dat de luchtigheid van de slagroom behouden blijft.
Verdeel de mousse met een spuitzak over de glaasjes en laat de mousse 3 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer de mousse met de achtergehouden frambozen.